Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AC Milan are un nou antrenor

fotbal tv

AC Milan a anuntat prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial ca s-a despartit de Sinisa Mihajlovic. Cristian Brocchi este noul antrenor al "diavolilor milanezi", acesta urmând sa pregateasca echipa pâna la finalul sezonului.

Silvio Berlusconi a renunțat la serviciile lui Sinisa Mihajlovic și l-a ales ca antrenor pe Cristian Brocchi, potrivit Mediafax. În vârsta de 40 de ani, Cristian Brocchi a jucat la Milan, Inter, Fiorentina și Lazio. Brocchi a antrenat doar echipa de tineret a celor de la AC Milan.

Silvio Berlusconi a facut o mutare neașteptata cu 6 etape înaintea încheierii sezonului în Serie A si a renuntat la serviciile sârbului Sinisa Mihajlovic, dupa ce Milan a pierdut derby-ul cu Juventus, scor 1-2 și a ajuns la 5 meciuri consecutive fara victorie în Serie A.

Noul antrenor al echipei, Cristian Brocchi, este fost jucator la Milan, Inter, Fiorentina și Lazio. În vârsta de 40 de ani, Brocchi a antrenat doar echipa de tineret a celor de la AC Milan.
Brocchi a acceptat postul de antrenor în noaptea de luni spre marți, dupa o întâlnire cu președintele Silvio Berlusconi și cu administratorul delegat, Adriano Galliani. Berlusconi l-ar fi ales pe Cristian Brocchi dupa ce s-a sfatuit și cu Arrigo Sacchi, strategul și creatorul Milanului modern.

Gazzetta dello Sport scrie ca Sacchi i-ar fi propus lui Berlusconi sa-l aduca antrenor pe Marcello Lippi, omul care a cucerit titlul mondial cu Italia în 2006. Întâlnirea dintre Berlusconi și Sacchi a avut loc dupa funeraliile lui Cesare Maldini.

Brocchi va prelua o echipa care nu a mai câștigat în Serie A de pe 27 Februarie 2016, 1-0 cu AC Torino. Cu 6 etape înainte de final, AC Milan se afla pe locul 6 în Serie A, la 7 puncte de locurile care duc în Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.