Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AC Milan: Olivier Giroud şi Brahim Diaz, apţi pentru returul cu Tottenham

digisport.ro
AC Milan

Olivier Giroud şi Brahim Diaz, atacanţii echipei de fotbal AC Milan, s-au refăcut după problemele pe care le-au avut şi sunt apţi pentru meciul de miercuri cu Tottenham Hotspur din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează site-ul calciomercato.com

Spaniolul Brahim Diaz a suferit o uşoară entorsă la genunchi şi a ratat întâlnirea de sâmbătă cu Fiorentina (1-2), însă a participat marţi la prima parte a antrenamentului alături de coechipierii săi, cu o zi înaintea meciului de la Londra. La rândul său, francezul Olivier Giroud s-a refăcut după gripă şi este la dispoziţia antrenorului Stefano Pioli, informează Agerpres.

În grupul lui Milan este şi atacantul belgian Divock Origi, care a acuzat o stare de oboseală după jocul de la Florenţa.

După cum s-a anunţat, portarul român Ciprian Tătăruşanu nu a fost trecut de AC Milan pe lista UEFA pentru returul cu Tottenham. Goalkeeperul francez Mike Maignan, refăcut după o accidentare, a fost inclus din nou de AC Milan pe lista pentru cea mai mare competiţie europeană intercluburi.

Tătăruşanu a fost titular în meciul tur, AC Milan - Tottenham, câştigat cu 1-0 de echipa italiană. În condiţiile accidentării lui Maignan, românul a apărat în acest sezon în 22 de partide în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.