Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Academica Clinceni a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul croat Muhamed Alghoul, care este eligibil pentru naţionala Palestinei

gsp.ro
Academica Clinceni

Academica Clinceni a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul croat Muhamed Alghoul pentru un contract valabil până la finalul sezonului viitor, conform news.ro.

Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, este eligibil pentru naţionala Palestinei. A făcut parte şi din lotul de tineret al Croaţiei. A debutat în prima ligă croată la 19 ani la Lokomotiva Zagreb, într-un meci cu Dinamo Zagreb.

Muhamed Alghoul este mijlocaş central şi vine la Academica Clinceni după ce a terminat contractul cu Dubrava Zagreb, unde a fost căpitanul echipei. În prima parte a sezonului a marcat 6 goluri în 12 meciuri.

"Sunt entuziasmat pentru că am ajuns în România. Este un pas important în cariera mea. Ştiu multe despre fotbalul românesc, pentru că am prieteni care au jucat pe la diferite cluburi aici şi i-am urmărit. Nu mi-e teamă. Este o provocare pentru mine. Mai este mult de jucat până la finalul campionatului. Sunt convins că putem să ne îndeplinim obiectivul şi să jicăm şi în sezonul viitor ", a declarat Muhamed Alghoul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.