Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Academica Clinceni - Sepsi Sfântu Gheorghe, scor , în Liga I

twitter.com
Liga I

Academica Clinceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a IX-a a Ligii I, potrivit news.ro.

Au marcat: Ciunciukov '15, Rusescu '43.

În minutul 40, Vaşvari l-a faultat în careu pe Ciunciukov. Rusescu a executat penaltiul, dar portarul Niczuly a respins balonul.

1-0, min. 15: Paşov a pasat lung, din propria jumătate, la Ciunciukov, care a scăpat singur pe partea dreaptă şi a marcat cu un şut la coluţul lung;

2-0, min. 43: Deligiannidis a pasat greşit în propriul careu, Rusescu a preluat balonul şi a marcat primul său gol la Academica, din colţul careului mic.

Academica: Vâlceanu - Paşov, Jutrici, Gardoş (Patriche '77), Dobrescu - Cascini, Cebotaru - Cordea, Tănase (Boiciuc '77), Morar (Ciunciukov '6, L. Dumitriu '63) - Rusescu (P. Petrescu '77). Antrenor: Ilie Poenaru;

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

Sepsi: Niczuly - Deligiannidis, Bouhenna, Mitrea, Ştefănescu - Aganovici, Vaşvari, I. Fulop (Achahbar '63) - Dragomir (Purece '12), Bajrovici (Golofca '46), L. Fulop (Nouvier '46). Antrenor Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Cebotaru '1, Boiciuc '85 / L. Fulop '27, Buhenna '32, Achahbar '71.

Arbitri: Andrei Antonie – Valentin Avram, Daniel Mitruţi – Iulian Dima;

Observator de arbitri: Constantin Ştefan.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni urcă de pe locul 8 pe 15, cu 13 puncte, iar Sepsi rămâne pe locul 4, cu 15 puncte.

Echipa CS Universitatea Craiova conduce în clasament, cu 21 de puncte, urmată de FCSB şi CFR Cluj, cu câte 18 puncte, echipe ce nu au jucat încă în această etapă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.