Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acasă la Moş Crăciun, eveniment organizat de Teatrul 'Ion Creangă' din Bucureşti, în perioada 8 - 22 decembrie

BBC Travel
santa klaus mos craciun sanie

Teatrul "Ion Creangă" din Bucureşti organizează, în perioada 8 - 22 decembrie, cea de-a doua ediţie a evenimentului "Acasă la Moş Crăciun", la Sala Mică din strada Biserica Amzei.

"Până aproape de Ajun, căsuţa lui Moş Crăciun se mută la Sala Mică, în curtea Teatrului 'Ion Creangă', unde Moş Crăciun va sosi cu sania şi renii săi. Din Laponia au sosit şi elfii ghiduşi, care au pus la cale cele mai frumoase ateliere de Crăciun, crăciuniţele au avut grijă să decoreze bradul şi toată căsuţa Moşului cu lumina magică de sărbătoare, iar soldăţeii de plumb vă aşteaptă la intrare să vă conducă în labirintul poveştilor de iarnă", informează un comunicat al Teatrului "Ion Creangă" transmis AGERPRES.

În program sunt incluse ateliere dedicate copiilor cu vârsta sub 6 ani, în funcţie de abilităţile şi dorinţele lor - de bricolaj, creative, de teatru sau art-terapie.

O serie de ateliere speciale au în centru poveştile. Actriţa Alexandrina Halic va lectura din cartea "Povestea Crăciunului" de Wendy Malloy, iar la final, cei prezenţi vor primi în dar un cadou oferit de Editura Didactica Publishing House.

Spectacolul "Alertă în Laponia", cu scenariul şi regia semnate de Ani Creţu, va avea premiera în prima zi a evenimentului, joi, de la ora 17,00.

Din distribuţie fac parte Daniel Tudorică, Cerasela Popescu, Alexandru Prica, Andreea Mera, Ciprian Niculae, Marius Nănău, Claudia Revnic, Oliviu-Cristian Bughiu, Iulian Bălan şi Ani Creţu. Muzica este semnată de Radu Mihalache, scenografia - de Roxana şi Andrei Răduţ.

Accesul la activităţi - spectacole, ateliere şi Căsuţa lui Moş Crăciun - se face în baza biletului de participare pentru copil. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi cumpărate atât online, de pe platformele de ticketing Entertix şi Myticket, cât şi de la casa de bilete a teatrului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.