Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accesul persoanelor nevaccinate în barurile şi restaurantele din Malta va fi restricționat începând cu 9 octombrie

Facebook
redeschidere restaurante

Barurile şi restaurantele din Malta vor putea să restricţioneze intrarea şi să accepte numai persoanele complet vaccinate începând cu 9 octombrie, a declarat ministrul Sănătăţii Chris Fearne, anunţând reguli mai relaxate pentru unităţile care aleg această măsură, relatează dpa.

Barurile şi restaurantele care limitează accesul la deţinătorii de certificate de vaccinare vor putea fi deschise până mai târziu, li se va permite alăturarea meselor şi servirea la bar, a precizat ministrul maltez al Sănătăţii.

Unităţile care nu doresc să restricţioneze intrarea pot continua să funcţioneze în conformitate cu restricţiile de sănătate publică existente.

Malta este una dintre cele mai vaccinate ţări din lume, peste 90% din populaţia eligibilă fiind complet vaccinată. Vârstnicii şi cetăţenii vulnerabili primesc rapelul la vaccinul anti-Covid.

Fearne a anunţat, de asemenea, că Malta va relaxa începând de vineri restricţiile pentru persoanele vindecate de COVID-19 care sunt eligibile numai pentru o singură doză de vaccin, potrivit Agerpres.ro.

Malta permite intrarea liberă doar călătorilor complet vaccinaţi care deţin o formă recunoscută a certificatului de vaccinare.

Oricine nu se califică trebuie să stea 14 zile în carantină la un hotel recunoscut de stat şi să plătească 100 de euro (117 dolari) pe noapte înainte de a i se permite intrarea în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.