Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accidennt CUMPLIT pe șoselele din România: doi bărbați și-au pierdut viața

ultima ora

Doi bărbați și-au pierdut viața, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier produs pe DN1 în apropierea localității Bradu din județul Sibiu, după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit frontal, anunță ISU Sibiu.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Accidentul s-a produs după ce un camion de lemne și o autoutilitară s-au ciocnit frontal, anunță reprezentanții Poliției Județene Sibiu, care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs incidentul.

„S-au descarcerat două persoane din microbuzul de marfă care erau decedate, doi bărbați de aproximativ 44 și 75 de ani din Simeria. Șoferului TIR-ului, un bărbat de 56 de ani din Covasna, i s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transport la spital”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Traficul în zonă este complet blocat, pe ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.