Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu trei victime pe DN 5, în Giurgiu: Victimele au fost transportare la spitalele din Capitală

politie girofar

Un bărbat şi două femei au fost preluaţi de echipaje ale SMURD şi ale SAJ Giurgiu şi transportaţi la spitale din capitală după ce autoturismele în care se aflau au intrat vineri seară în coliziune pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Adunaţii Copăceni, potrivit Agerpres.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 5 în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Adunaţii Copăceni, pe sensul de mers către Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu şi de la Garda de Intervenţie Colibaşi. Ei au intervenit pentru acordarea primului ajutor şi asigurarea măsurilor PSI. La faţa locului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit sursei citate, dintr-un autoturism paramedicii au preluat o pasageră, în vârstă de 52 de ani, care acuza dureri în zona toracelui. Aceasta a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la un spital din capitală.

Citește și: Fundația Bill și Melinda Gates, donație uriașă de bani pentru dezvoltarea unor vaccinuri mai ieftine împotriva COVID-19

Din celălalt autoturism echipajele SAJ Giurgiu au preluat un bărbat şi o femeie care de asemenea aveau nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la un spital din capitală.

Pompierii au intervenit şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor de la ambele autoturisme implicate în accident.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat restricţionarea traficului rutier pe DN5 Bucureşti - Giurgiu la o singură bandă, la kilometrul 24, localitatea Adunaţii Copăceni, pe sensul către Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.