Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident de muncă la Muzeul de Istorie din Câmpulung - Un muncitor a fost rănit, suferind o fractură după ce a căzut de la patru-cinci metri înălţime

ISU Cluj
muncitori cluj

Un muncitor a fost rănit, marţi, suferind multiple traumatisme şi o fractură după ce a căzut de pe o scară, în timp ce lucra în incinta Muzeului de Istorie din oraşul Câmpulung, judeţul Argeş, potrivit news.ro.

Poliţiştii au deschis dosar penal, iar oficialii Inspectoratului Teritorial de Muncă au fost înştiinţaţi cu privire la acest caz.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă. Primele date arată că muncitorul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a căzut de pe o scară de la o înălţime de patru-cinci metri.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care a trimis echipaje acolo, muncitorul "a suferit mai multe răni la membrul superior drept şi membrul inferior stâng", iar în urma îngrijirilor medicale primite la locul accidentului, acesta a fost transportat la spital.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat, pentru News.ro, că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă. Urmează ca ancheta să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

"În urma intervenţiei, s-a constatat că un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, angajat al unei societăţi prestatoare de servicii, aflat în timpul serviciului, a suferit leziuni, fiind preluat de echipajul medical sosit la faţa locului cu diagnostic preliminar de fractură membru superior", a transmis Polişia Argeş.

Reprezentanţii Muzeului de Istorie Câmpulung nu au putut fi contactaţi pentru a preciza dacă muncitorul este angajat al muzeului şi nici ce fel de lucrări executa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.