Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident de muncă mortal la Combinatul siderurgic Liberty Galaţi: Un bărbat de 49 de ani a decedat după ce s-a electrocutat

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Un accident de muncă mortal s-a petrecut la începutul săptămânii la Laminorul de Tablă Groasă 1 din Combinatului Siderurgic Liberty Galaţi, informează, vineri, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM).

Potrivit sursei citate, un inginer de 49 de ani s-a electrocutat mortal în timp ce lucra la o instalaţie electrică din Laminorul de Tablă Groasă 1.

''În data de 22.11.2021 ne-a fost comunicat faptul că un angajat de la Liberty Galaţi a decedat în timpul programului de lucru. Fiind vorba de un incident soldat cu deces la angajator, acesta este cercetat, în conformitate cu prevederile legii sănătăţii şi securităţii în muncă, de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi. Suntem în cercetare. Efectuăm audieri şi aşteptăm documente de la organele de specialitate pentru a corobora informaţii. Colaborăm în acest sens cu Serviciul de Medicină Legală, organele de cercetare penală şi experţi tehnici'', a declarat şeful ITM Galaţi, Laurenţiu Asaftei.

Pe 17 noiembrie, un angajat al Combinatului Siderurgic Liberty Galaţi s-a spânzurat la locul de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.