Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV! O ambulanţă, spulberată de un taxi în Constanţa. Mai multe persoane au fost rănite, una dintre ele e in coma - FOTO

mediafax.ro
accident taxi ambulanta constanta

Patru persoane au fost rănite, joi, după ce o ambulanţă aflată în misiune a intrat într-un taxi, între victime fiind doctorul şi asistenta de pe autoutilitară, potrivit MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs joi la prânz în municipiul Constanţa şi, potrivit primelor informaţii, ambulanţa a lovit taximetrul care nu a acordat prioritate şi a întors într-o intersecţie.

Citeşte şi: Iohannis, mesaj TRANŞANT: 'Aderarea României la zona euro este un demers ESENŢIAL'

Ambulanţa se afla în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, transportând un pacient cu insuficienţă respiratorie la spital.

În urma impactului foarte puternic, pasagera aflată în taximetru a fost rănită foarte grav, suferind un traumatism cranian sever. Ea a fost intubată şi transportată la spital în stare de comă.

De asemenea, şi şoferul taximetrului a suferit un traumatism cranian, în timp ce medicul de pe ambulanţă are fracturi costale, iar asistenta are un antebraţ fracturat.

La locul accidentului au interveni şi pompierii militari, cu un echipaj de descarcerare, dar şi cu un echipaj SMURD, în sprijinul răniţilor.

Citeşte şi: Victor Ponta a făcut ANUNŢUL despre PREZIDENŢIALE: 'Spre deosebire de Dragnea, nu facem blat cu Iohannis...' .

content-image

sursa foto: Mediafax

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.