Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT GRAV cu 8 victime: O mașină a luat FOC după o ciocnire frontală, trafic BLOCAT / VIDEO

Accident groaznic, în seara de Paște, în Suceva! Un autoturism a luat foc, duminică seara, în urma unui accident produs pe DN 17 în zona localității Stroiești, din județul Suceava, iar opt persoane au fost transportate la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, într-o mașină se aflau șase persoane între care un copil, iar în cealaltă mașină, două persoane, scrie newsbucovina.ro.

Citește și: Pippa Middleton se marită

Persoanele aflate în mașini s-au autoevacuat, a spus Găleată, și toate au fost transportate la spital,  fiind preluate de modulul de descarcerare al ISU Suceava și o ambulanță SMURD, dar și patru ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar Ionuț Epureanu, a precizat că între cele două autoturisme s-a produs un impact frontal prin pătrunderea pe sensul opus, urmând să fie stabilite cauzele colziunii.

Citește și: Te doare capul – Cu mascatii peste Balena Albastra

El a menționat că un autoturism, cel în care se aflaseră șase persoane, a luat foc după producerea accidentului, dar înăuntru nu mai era nici o persoană, iar incendiul a fost stins după intervenția unui echipaj al ISU Suceava.

Traficul rutier a fost întrerupt temporar pe DN17 Suceava – Gura Humorului, la ieşirea din localitatea Stroieşti către Şcheia în urma acestui accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.