Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV cu două victime, în centrul Bucureştiului, cu două mașini și un autobuz RATB: Autorităţile intervin în forţă, traficul a fost BLOCAT / FOTO

breaking news ultima ora

Accident extrem de grav în centrul Bucureştiului cu două victime transportate de urgenţă la spital. Autorităţile intervin în forţă. Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Unirii. Au fost implicate două maşini şi un autobuz al liniei 104. În urma impactului, un pasager şi şoferul uneia dintre maşinile implicate au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Floreasca.

Citește și: Casa Regală face un anunț de proporții! Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai

"Acest domn mi-a tăiat faţa, nu l-am mai putut evita şi l-am acroşat pe partea dreaptă. Domnul a ricoşat în Loganul roşu. Mi-a tăiat faţa. Sunt două persoane rănite, una are o leziune deschisă la tibie, cealaltă e rănită uşor. Maşina era plină", a declarat şoferul RATB, Florian Chera, conform mediafax.

Citește și: Detaliu interesant! Cu ce se ocupă ACUM soția lui Mihai Gâdea

Informaţiile funizate de şoferul RATB au fost confirmate şi de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, care din cercetarea la faţa locului a stabilit că soferul unui autoturism Dacia Logan nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, lovind un autobuz. Din impact, maşina a intrat într-un alt Logan. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, pe sensul dinspre Bulevardul Mircea Vodă către Bulevardul Lucian Blaga, mai spune sursa citată.

 

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.