Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav, cu trafic blocat și pericol de explozie: un bărbat a murit după ce a izbit o țeavă de gaz

accident

Un bărbat de 45 de ani a murit, luni, după ce a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-o ţeavă de gaz, în localitatea Răscruci. "Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci, comuna Bonţida. Apelul de urgenţă a fost primit la ora 14,00, iar pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale. În accident a fost implicată o autoutilitară, în care se afla un bărbat încarcerat, în vârstă de 45 de ani. Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", informează ISU Cluj.

În urma accidentului au existat scurgeri de gaz. "La evenimentul rutier existau scurgeri de gaz, fiind solicitată o echipă a distribuitorului pentru a remedia situaţie. Până la sosirea echipajelor de la compania de gaz, pompierii au asigurat măsurile PSI", se mai arată în informarea ISU Cluj. Traficul este restricționat pe un drum național din județul Cluj după ce o mașină a lovit o țeavă de gaze. Șoferul este grav rănit, iar în zonă sunt scurgeri de gaze, au anunțat autoritățile. Ulterior, a fost declarat decesul bărbatului.

„Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ajuns la km 26+520, ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unui imobil din proximitatea drumului. Din nefericire, în urma impactului, medicii au constatat decesul conducătorului auto”, au anunțat reprezentanții Poliției. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că accidentul a avut loc luni, pe DN 1C Cluj-Napoca – Dej.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.