Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV cu trei mașini implicate: 8 victime

accident rutier

Opt persoane au fost rănite și au ajuns la spital după ce un autoturism a lovit o cisternă și apoi a ricoșat pe contrasens intrând într-o autoutilitară. Accidentul s-a produs marți, în județul Galați, pe drumul județean care leagă localitățile Matca și Valea Mărului.

Potrivit ISU Galaţi, marţi dimineaţă, forţele Secţiei de pompieri Tecuci şi ale SAJ au intervenit pe DJ251 între Matca şi Valea Mărului, pentru un accident rutier soldat cu opt victime.
”Din primele informaţii, la ora 06.30 un autoturism VW Caddy cu 5 persoane circula regulamentar, când a acroşat un tractor cu cisternă nesemnalizate, parcate pe marginea drumului. După impactul cu cisterna, autoturismul a ricoşat pe contrasens şi a fost lovit în plin de o autoutilitară Iveco Daily în care erau două persoane.”, au precizat reprezentanţii ISU Galaţi.

Violeta Alexandru vrea desființarea Inspecției Muncii: 'Am încercat o serie de schimbări. Nu merge. Păcat de cei care muncesc în această instituţie'

În urma accidentului, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Sectia de pompieri Tecuci şi ambulanţe SAJ care au dus toate victimele la Spitalul Municipal Tecuci.
Dintre cei 3 bărbaţi şi 5 femei care au suferit contuzii toracice şi de membre inferioare, dar sunt stabili hemodinamic, şoferul în vârstă de 42 ani din VW este grav rănit, din cauza unei fracturi de bazin, mai informează ISU Galaţi.
Poliţia Rutieră Galaţi face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.