Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Argeș: Două persoane transportate de urgență la spital

AGERPRES
spital 112 smurd

Un accident grav s-a produs, duminică, îmtr-o localitate din Argeș. Patru persoane au fost rănite. Două victime au ajuns la spital.

„Accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, produs în comuna Țițești. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ”, a transmis inițial ISU Argeș, potrivit mediafax.

Ulterior, pompierii au revenit si au precizat că la fața locului sunt prezente patru echipaje medicale, o ambulanță SMURD și trei echipaje SAJ.

„În urma producerii evenimentului au rezultat patru victime. Până în momentul de față, două dintre acestea au fost monitorizate și sunt transportate la spital. Paramedicii SMURD au evaluat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 48 de ani, pasageră în unul dintre autoturisme, care prezintă traumatisme la cap și la nivelul feței și acuză dureri la membrele inferioare și la membrul superior drept. Pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol”, transmit pompierii argeșeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.