Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Brăila: O căruță în care se aflau trei persoane a fost spulberată de o mașină

lapresse.tn
accident

Patru persoane au ajuns la spital după ce o mașină a lovit în plin o căruță pe o șosea din județul Brăila. Circulația auto pe Drumul European 584 este blocată din cauza accidentului, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 07:00. Un tânăr de 31 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea o mașină pe DE584, dinspre Slobozia către Brăila, în afara localității Însurăței, a lovit din spate o căruță care se deplasa în aceeași direcție, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Situație tensionată în PSD: Gabriela Firea, presată ca să scape de Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu din CGMB

În urma impactului au fost rănite toate persoanele aflate în căruță. Victimele, cu vârste între 19 ani și 49 de ani, sunt din Însurăței și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a dat peste cap traficul rutier din zonă. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DE584/DN21 Slobozia – Brăila, în județul Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.