Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav, în care au fost implicați și 3 minori: 5 victime au ajuns la spital/ VIDEO

IPJ Olt
accident Olt

Un accident rutier între două autoturisme, în care se aflau şapte persoane, printre care şi trei minori a avut loc, duminică, în judeţul Olt. Cinci dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Judeţean 653, în comuna Comuna Valea Mare, sat Recea.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceştia au constatat faptul că în eveniment, la intersecţia Drumului Judeţean 653 cu Drumul Judeţean 657, în localitatea Valea Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 7 persoane (2 bărbaţi şi 5 femei, din care 3 minori cu vârste cuprinse între 10 luni şi 16 ani)”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că  un autoturism, în care se aflau 3 persoane, era condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova, iar celălalt, în care se aflau 4 persoane, era condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Slatina.

În urma coliziunii, cinci persoane, din care două femei, de 34, respectiv 49 de ani şi cei trei minori, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Olt a precizat că la acest accident au intervenit pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD.

Poliţiştii au stabilit că cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.