Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în județul Buzău. Un militar a murit iar alte trei persoane au fost rănite

accident rutier

Un militar a murit, iar trei persoane, care se pare că ar fi tot militari, au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat, miercuri seară, într-un pom, în apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău. Unul dintre răniţi a fost preluat de către un elicopter SMURD şi este dus la un spital din Bucureşti, în timp ce ceilalţi doi primesc îngrijiri medicale la spitalul din Buzău, informmeză news.ro

Din primele informaţii, patru tineri se aflau într-un autoturism, iar în apropierea unităţii militare de la Boboc, şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi maşina a intrat într-un copac.

 

 

Impactul a fost atât de puternic, încât toţi cei patru tineri, care au în jur de 30 de ani, au fost grav răniţi.

Şoferul maşinii, în vârstă de 32 de ani, elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, a murit la Spitalul Judeţean Buzău, unde, în pofida tuturor încercărilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Se pare că şi celelalte trei persoane din autoturism ar fi militari, dar, deocamdată, autorităţile nu au confirmat acest lucru.

Unul dintre răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD care a aterizat la mică distanţă de locul accidentului, în timp ce ceilalţi doi tineri primesc îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Buzău. Toate victimele sunt în stare gravă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.