Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV în Timiș - Sunt cinci victime, dintre care doi copii

breaking news

Cinci persoane, dintre care două minore, au fost rănite şi transportate la spitalul din Lugoj, în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă, între localităţile timişene Ţipari şi Coşteiu. 

În accident au fost implicate două autoturisme.

Summitul G7, umbrit de proteste - Mii de persoane au ieșit în stradă: 'Liderii capitaliști se află aici și trebuie să le arătăm că lupta continuă'


"O femeie care se afla la volanul uneia dintre maşini a pătruns la un moment dat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat. În maşina condusă de femeie se mai aflau trei pasageri. Ambii şoferi au fost răniţi, una dintre victime fiind rănită mai grav, celelalte mai uşor. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele femeii", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat presei că una dintre victime a rămas încarcerată, iar la locul accidentului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, patru ambulanţe SAJ şi un echipaj al Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.