Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE ACCIDENT GRAV între două autobuze, zeci de VICTIME: PLAN ROȘU de intervenție în județul Argeș

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea accident

UPDATE: 14 persoane au fost rănite, dintre care trei mai grav. Răniţii sunt duşi la Spitalul Judeţean. Informația a fost confirmată și de un oficial - Numărul persoanelor rănite în accidentul rutier din județul Argeș, în care au fost implicate două autobuze, se ridică la 14, victimele fiind transportate la spitalele din Pitești și Mioveni, a anunțat prefectul Cristian Soare.

UPDATE Primul autobuz a încercat să evite o oaie, a frânat brusc, dar autobuzul din spate nu a reuşit să frâneze la timp.

UPDATE Conform primelor informații, în cele două autobuze se aflau cel puțin 40 de oameni. Prefectul de Argeș spune că 7 oameni sunt răniți, iar cel puțin 4 persoane sunt încarcerate. Medicii din tot județul au fost chemați să intervină.

UPDATE Luminiţa Paul, sefa serviciului de Ambulanţă Argeş, a declarat că s-a declanşat planul roşu de intervenţie.„Am fost alertaţi înainte de ora 12 noaptea pentru un accident între două autobuze.

Stirea initiala

Iniţial, se credea că 20-30 de oameni fuseseră răniţi de victime. La nivelul dispeceratului Argeş s-a activat planul roşu de intervenţie, au fost anunţate autorităţile, prefectul, departamenul pentru situaţii de urgenţă, de la Serviciul judeţean de Ambulanţă Argeş.

Au fost alertate 15 echipaje medicale, trei cu medic, 12 cu asistente, sunt 11 resurse de la ISU.

content-image

content-image

content-image

content-image

La faţa locului au ajuns câteva echipaje.

A fost desemnat un director de salvare medicală, au mai fost chemaţi colegi de acasă, din partea ISU s-a desemnat un comandant al operaţiunilor de salvare.

Medicul nostru va realiza triajul tuturor echipajelor.

Au fost anunţate toate spitalele din judeţ – USU, pentru a declanşa planul larg şi pentru a-şi pregăti secţiile în vederea primirii pacienţilor.

Ştim că patru persoane sunt încarcerate, au fost alertate echipaje de descarcerare de la ISU”, a declarat pentru Digi24 Luminiţa Paul.

Accident grav în județul Argeș, unde autoritățile au activat planul rosu de intervenție! Două autobuze au fost implicate intr un accident de circulatie în localitatea Vulturesti. Se pare ca e vorba de doua autobuze cu muncitorii de la Dacia.

Deocamdată, nu se cunoaste încă numarul victimelor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.