Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav între o mașină și un microbuz - 11 victime

breaking news

Un accident rutier cu 11 victime a avut loc miercuri dimineaţa pe DN 67, pe raza localităţii Buneşti, între un autoturism auto şi un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, şase echipaje SMURD şi alte 7 de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

"Şapte victime au fost preluate de SAJ şi una de SMURD Vâlcea. În autoturism a fost o victimă, iar în microbuz 10. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanşat Planul roşu de intervenţie de la ora 6,02 până la 6,56, când a încetat. Persoana care a fost încarcerată este o femeie, în vârstă de 52 de ani", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Victor Ponta se joacă cu nervii Gabrielei Firea: Voi vota candidatul Pro România la Primăria Capitalei


Inspectoratul de Poliţie Judeţean a informat că accidentul a avut loc pe raza localităţii Buneşti după ce conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea - Gorj a pătruns pe sensul de mers opus, intrând în impact cu un microbuz în care se aflau 14 persoane.

"În urma evenimentului rutier, 7 persoane din microbuz au fost transportate la o unitate spitalicească, cei doi şoferi au scăpat nevătămaţi. Toate persoanele transportate la spital au fost conştiente. Se circulă alternativ pe sensul de mers Vâlcea - Gorj", a anunţat IPJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.