Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT GRAV la Iași: Zeci de VICTIME, a fost declarat PLANUL ROȘU

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu, a declarat, pentru AGERPRES, că a fost activat planul roşul de intervenţie în urma accidentului care a avut loc joi pe raza localităţii Răducăneni.

"A fost activat planul roşul de intervenţii. Iniţial am fost anunţat că sunt 15 victime în urma unui accident care a avut loc între un autocamion şi un microbuz cu pasageri. Din cele 12 persoanele aflate în microbuz, şase au fost transportate la spital, alte şase primind îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajele medicale ajunse la locul accidentului. Deocamdată nu ştim cât de gravă este starea acestora", a declarat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Iaşi.

Citește și: Surprize, surprize! Cine-i va lua locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA

Reprezentanţii ISU au informat anterior că într-o primă fază la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, două ambulanţe, două autospeciale transport victime multiple şi un echipaj de descarcerare.

UPDATE Un număr de 14 persoane au fost rănite, joi, după ce un microbuz de transport persoane şi un TIR cu cereale s-au ciocnit în judeţul Iaşi, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de pompieri şi Ambulanţă. Reprezentantii Ambulanţei Iaşi au precizat că zece victime au fost deja preluate de ambulanţe si transportate la Iaşi.

Citește și: Antena 3, ‘bună de plată’ din cauza lui Mihai Gâdea: Cât costa derapajele vedetei

UPDATE "Sunt 12 victime, conştiente. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, două ambulanţe, două autospeciale transport victime multiple şi un echipaj de descarcerare", a declarat pentru AGERPRES Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

UPDATE Viceprimarul localității a relatat că accidentul s-a produs după ce șoferul TIR-ului a intrat în depășire într-o curbă periculoasă, iar din sens opus venea microbuzul cu persoane.

Un accident extrem de grav a avut loc în urmă cu puțin timp, în județul Iași! Un microbuz cu 26 de oameni s-a ciocnit cu un TIR. Salvatorii spun că sunt cel puțin 21 de răniți în accidentul de la Răducăneni, la 50 de kilometri de Iași. Autoritățile locale au declarat planul roșu de intervenție.

Citește și: Mutare neașteptată a lui George Soros: În ce giganți a investit miliardarul .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.