Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV la ieşirea din Adjud: Trei persoane au fost rănite. Una dintre victime, încarcerată

accident

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs duminică pe DN 11A, la ieşirea din municipiul Adjud, una dintre victime fiind încarcerată, a anunţat ISU Vrancea.

"Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 3 ianuarie, în jurul orei 16,15, la un accident rutier produs pe DN 11A, la ieşirea din municipiul Adjud. În urma impactului dintre 2 autoturisme, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială de intervenţie, precum şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea (SAJ)", a precizat ISU, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020 .

Potrivit sursei citate, echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea unei persoane rămase blocată într-unul dintre autoturisme. Ulterior, victima, un bărbat în vârstă de 24 ani, politraumatizată în urma accidentului rutier, a fost predată în stare conştientă unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, o tânără în vârstă de 20 de ani, care prezenta traumatisme la picioare. Pacienta a fost transportat cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani.

Cealaltă victimă neîncarcerată, un bărbat, a fost preluată de un echipaj SAJ, a mai informat ISU Vrancea.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.