Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV: O mașină a intrat într-un copac. Șase persoane, între care trei copii și o femeie gravidă, au fost rănite

www.evz.ro
politie accident

Șase persoane au fost rănite, între care trei copii și o femeie însărcinată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un pom, pe un drum din județul Arad, potrivit Mediafax.

Accidentul rutier a avut loc pe DN7, la ieșire din localitatea Pecica spre vama Nădlac I, din județul Arad. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, o mașină în care se aflau șase persoane a intrat într-un pom.

Citește și REPLICA Primăriei Generale: Subvențiile la RADET și RATB vor fi acordate conform legii în continuare

Imediat, la locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanțe și autospeciale, precum și echipaje de poliție.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate din autoturism. Toate cele șase persoane aflate în autoturism au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Arad, pentru îngrijiri medicale. Este vorba de șoferul mașinii, trei copii cu vârste între trei și șapte ani, dintre care o fetiță cu traumatism cranio-cerebral, o femeie însărcinată și un adult.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.