Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav pe DJ 106, la Cornăţel: trei persoane au fost rănite

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Trei persoane - doi bărbaţi şi o femeie - au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident care a avut loc miercuri pe DJ 106, în localitatea Cornăţel din judeţul Sibiu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că într-o curbă s-a produs o coliziune între două autovehicule care circulau din sens opus - un microbuz de marfă, condus de un bărbat de 39 de ani, din direcţia Agnita spre Sibiu, şi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani din Glâmboaca, din direcţia Sibiu - Agnita, potrivit agerpres.ro.

Bărbatul care conducea microbuzul, evaluat de către echipajul SMURD cu politraumatisme, în stare de conştienţă, a avut nevoie şi de intervenţia echipajului de pompieri pentru descarcerare. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul judeţean cu ambulanţa SMURD.

Alte două persoane au fost asistate medical de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Echipajele SAJ au transportat la spital două victime - o femeie de 46 ani cu traumatism costal şi de membru inferior şi un tânăr de 24 ani cu traumatism cranian şi la genunchi.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza şi condiţiile de producere a accidentului rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.