Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV pe DN1: Poliţia a intervenit în forţă pentru salvarea celor trei victime

breaking news ultima ora

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţă, pe DN 1, în zona localităţii braşovene Timişu de Sus, din cauza unui accident rutier. Primele informaţii furnizate de Poliţie arată că trei persoane au fost rănite în urma accidentului. Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe DN1 (E60) Braşov - Predeal, la kilometrul 150, în zona localităţii braşovene Timişu de Sus, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. Din această cauză, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ.

Citește și: Proiect de lege revoluţionar: Ce perioade ar putea fi incluse în stagiul de cotizare la pensie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, a precizat pentru News.ro că, potrivit primelor informaţii de la faţa locului, trei persoane au fost rănite. De asemenea, Infotrafic anunţă că sâmbătă dimineaţă pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39(E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN1 (E60) Ploieşti - Braşov circulaţia rutieră se desfăşoară fără probleme.

Citește și: Imagini FABULOASE: Simona Halep a uimit pe toată lumea – aşa nu ai mai văzut-o niciodată

Totuşi, având în vedere că pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui valorile de trafic sunt crescute, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă sporită, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe timpul zilei şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă, pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.