Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în Caraș-Severin din cauza lipsei de experință! Cu trei copii în mașină, o femeie a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp

breaking news

Patru persoane, între care trei copii, au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 58B Reşiţa- Timişoara, în localitatea Măureni, judeţul Caraş-Severin. O femeie aflată la volanul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. Presa locală scrie că femeia avea carnet de o lună.

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DN 58B, la intersecţia cu DC 83A în localitatea Măureni.
”În timp ce o femeie de 21 de ani, din Măureni, conducea un autoturism, pe DN 58B, din direcţia Timişoara-Reşita, intenţionând să vireze pe DC 83A- Şoşdea, ar fi pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul într-un stâlp de electricitate aflat în partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, pasagera dreapta faţă şi 3 minori, toţi fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital pentru efectuarea de investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Caraş- Severin.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.