Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în Giurgiu: Trei persoane rănite într-un incident

Accident semn

Trei persoane au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident produs duminică seară în municipiul Giurgiu, unde două autoturisme s-au ciocnit. Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Accidentul a avut loc duminică, pe şoseaua Bălănoaiei, unde două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului, ambele maşini au fost proiectate în afara carosabilului, potrivit news.ro.

”La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi două SAJ. Echipajele medicale au preluat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, şi două femei, de 31 şi 42 de ani. Toate persoanele erau conştiente şi cooperante; fiind transportate la spital” informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, deconectând bornele de la bateriile autoturismelor. Urmează ca Poliţia să stabilească, în urma cercetărilor, împrejurările în care a avut loc evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.