Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT la circul din București: Un acrobat a căzut în cap, de la 7 metri înălțime

Ultima Ora breaking news

UPDATE

El a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca. Surse din cadrul unității medicale spun că victima este în stare gravă. Acrobatul are traumatism cranio-cerebral și fractură la picior.

Victima va fi operată la picior și apoi va fi dusă la secția reanimare. Pronosticul medicilor este rezervat, precizează sursele.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’

Știrea inițială

Un acrobat de la Circul din București este în stare gravă, după ce a căzut în cap, de la 7 metri înălțime! Antena 3 transmite că acrobatul a căzut în tentativa sa de a efectua un exercițiu numit ”roata morții”.

Colegii au sunat imediat la 112, iar un echipaj s-a deplasat la circ pentru a-i acorda primul ajutor. S-a constatat că artistul are un grav traumatism cranio-cerebral, fiind suspect și de fractură a coloanei vertebrale. Potrivit sursei citate, acrobatul este în comă.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.