Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident MORTAL în Italia: patru români AU MURIT și o femeie a fost rănită, în urma unei urmăriri ca-n filme cu poliția de la un jaf de bijuterii - VIDEO

http://www.tvsette.net/2019/01/17/grave-incidente-sulla-telesina-auto-inseguita-dalla-polizia-si-ribalta-decedute-quattro-persone/
Accident Italia romani

Patru români şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, în Italia, în timpul unei urmăriri cu Poliţia, la scurt timp după ce au dat o spargere, relatează Observator.TV.  Imaginile surprinse imediat după accident sunt dramatice.

Nenorocirea s-a produs, noaptea trecută, în zona oraşului Alvignano, în provincia Caserta.

Cinci români, dintre care patru bărbaţi şi o femeie, se aflau într-un autoturism urmărit de Poliţie după o spargere la o bijuterie din oraş.

Accidentul s-a produs pe şoseaua Telesina în momentul în care şoferul român a pierdut control volanului şi s-a ciocnit violent cu un TIR.

Impactul a fost atât de violent încât maşina românilor, marca Skoda Fabia, s-a răsturnat, iar patru dintre românii aflaţi în maşină au murit pe loc.

Citește și: ALIANȚA ANULUI în media - Cozmin Gușă, Sebastian Ghiță și Dan Andronic, la aceeași masă, în Belgrad, după atacul CNA

Doi dintre bărbaţi au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate, în timp ce alţi doi au fost aruncaţi pe geam după impact, notează tvsette.net.

Românca rănită în accident a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere.

În maşina românilor, poliţiştii italieni au găsit o cantitate impresionantă de bijuterii din aur, cel mai probabil furate în timpul spargerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.