Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Accident mortal în seara de Înviere: un tânăr de 19 ani a murit strivit în mașina pe care o conducea, izbită de un utilaj

breaking news ultima ora

UPDATE 15 aprilie, ora 22.52: Precizările Poliției

Polițiștii au constatat că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Scurtu Mare, conducea un autoturism pe DJ 701, a izbit un tractor cu semănătoare condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Scurtu Mare, județul Teleorman, relatează Mediafax.

Șoferul mașinii a murit, iar două pasagere din autoturism, ambele în vârstă de 17 ani, din localitatea Scurtu Mare, au fost rănite. Rănit a mai fost un bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, pasager în tractor.

Șoferul tractorului agricol a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, afirmă polițiștii.

Știrea inițială:

Un tânăr de 18 ani a murit, iar două prietene ale lui, în vârstă de 17 ani, au ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un utilaj, pe o șosea din județul Teleorman, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara pe DJ 701, în Siliștea Mică, județul Teleorman, între un autoturism și un tractor.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 18 ani, neîncarcerat, a fost găsit mort.

Două tinere de 17 ani, rănite, dar conștiente și cooperante, pasagere în autoturism, au fost preluate de echipajele SAJ și au fost duse la UPU Alexandria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.