Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident MORTAL în Vracea - Doi bicicliști, soț și soție, spulberați de o mașină

breaking news

Doi bicicliști, soț și soție, au murit, marți dimineața, după ce au fost loviți de o mașină, la intrarea în comuna Nănești, județul Vrancea. Accidentul s-a produs când șoferul a vrut să îi depășească pe cei doi bicicliști, acroșându-i, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri. Potrivit polițiștilor, acesta conducea un autoturism pe DN 23, pe direcția Măicănești - Focșani, iar la 300 de metri distanță de indicatorul de intrare în localitatea Nănești, a acroșat cu partea dreaptă față doi bicicliști care circulau pe aceeași direcție.

Ingrid Mocanu, atac năucitor la adresa Anei Birchall: 'De la mersul în genunchi în jurul bisericilor sau de la ... ailaltă?'

Se pare că în momentul în care șoferul a vrut să-i depășească, bicicliștii au pătruns pe mijlocul șoselei cu intenția de a traversa.

Accidentul a fost anunțat la 112 de o femeie, martor al accidentului.

Echipajele SMURD și de la Ambulanță au sosit la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru victime. Polițiștii fac cercetări, iar șoferul fa fi testat pentru consumul de alcool.

Cei doi bicicliști sunt o femeie de 47 de ani și un bărbat de 52 de ani, soț și soție, din comuna Măicănești, județul Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.