Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident MORTAL pe DN1 marți dimineață! Trei mașini s-au ciocnit. Circulația se desfășoară pe un sens

breaking news

UPDATE 8.32: Încă o persoană a murit în urma accidentului petrecut marți dimineața pe DN 1 Ploiești – Brașov, în zona localității Băicoi, după impactul dintre trei mașini. Bilanțul transmis de ISU Prahova indică doi morți și un rănit grav.

*

O persoană a murit și alta este rănită grav, fiind în comă, în urma unui accident produs marți dimineața, care au fost implicate trei mașini, pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe raza localității Băicoi. Circulația se desfășoară pe un sens, alternativ.

Potrivit reprezentanților ISU Prahova, în urma impactului dintre trei mașini, o persoană a murit, iar alta este în stare gravă, iar paramedicii încearcă să o resusciteze.

ULTIMĂ ORĂ Orice schimbare a Codului civil privind căsătoria între persoane de acelaşi sex va fi NECONSTITUȚIONALĂ

„Au fost implicate șase persoane din trei mașini. Doi răniți au fost găsiți încarcerați, iar dintre ei, unul a murit. Pentru al doilea rănit se efectuează manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU Prahova, conform Mediafax.

Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a transmis că în accidentul de pe DN 1 Ploieşti – Braşov, produs pe raza localităţii Băicoi, au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, prin dirijare. La locul producerii accidentului se circulă în coloană în ambele sensuri, fiind estimate ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.