Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident mortal pe Valea Oltului

breaking news

Un bărbat de 60 de ani din Sibiu a decedat şi altul în vârstă de 27 de ani din judeţul Argeş a fost rănit, joi dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe Valea Oltului, la Tuţuleşti, comuna Racoviţa, au anunţat autorităţile din Vâlcea.

Reprezentanţii Poliţei Vâlcea au precizat că au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, victimele fiind şoferii celor două autovehicule care s-au ciocnit frontal.

"Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba de o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani din judeţul Sibiu şi o autoutilitară condusă de un alt bărbat de 27 de ani din judeţul Argeş, pe DN 7, în localitatea Racoviţa. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi rănirea conducătorului autoutilitarei, care ulterior a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Georgiana Stancu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind scos din maşină în stare de inconştienţă de către echipajul de descarcerare.

"La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din partea ISU Vâlcea, forţe şi mijloace aparţinând IPJ Vâlcea, SAJ Vâlcea şi SDN Vâlcea. Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operaţiunilor de descarcerare şi predată echipajelor medicale în stare de inconştienţă. Manevrele de resuscitare executate şoferului autoturismului la locul evenimentului au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia. Şoferul autoutilitarei a fost transportat la CPU Brezoi de către echipajul SMURD", au declarat reprezentanţii ISU Vâlcea.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, însă traficul în zonă se desfăşoară în condiţii normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.