Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe DN1, în Sibiu: cinci persoane, între care un copil și o femeie însărcinată, au fost rănite

La Voix du Nord
incendiu pompieri salvare smurd

Cinci persoane, printre care un copil şi o femeie însărcinată, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce s-au răsturnat cu maşina, marţi seara, pe DN1, în zona localităţii Mohu, au anunţat Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un autoaccident produs pe DN 1, la km 301+100 m, în zona localităţii Mohu. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veştem spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, la intrarea în sensul giratoriu din zona Parcului Industrial Şelimbăr, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din judeţul Neamţ, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Toţi cei 5 ocupanţi ai autoturismului, 4 adulţi şi un minor, au fost transportaţi la spital, răniţi uşor. În zonă se circulă îngreunat", a precizat IPJ Sibiu.

Şoferul maşinii a suferit o contuzie toracică, potrivit ISU Sibiu.

În maşina răsturnată s-au mai aflat un copil de 11 ani, care a suferit un atac de panică, un tânăr de 22 de ani, care şi el a avut un atac de panică, o tânără însărcinată, transportată la spital pentru evaluare, şi o femeie de 46 de ani cu traumatisme la picior, torace şi spate, a informat Ambulanţa Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.