Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav în Neamț: patru persoane rănite; o femeie de 29 de ani şi doi copii au duși la spital

ISU Cluj
accident rutier cluj

Un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, în care se aflau opt persoane, a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN 15D, la intersecţia cu DJ 205 D, pe raza comunei Gâdinţi, soldându-se cu patru răniţi, a informat ISU Neamţ, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ.

În urma accidentului rutier au rezultat patru victime neîncarcerate, doi adulţi şi doi minori. O femeie de aproximativ 26 de ani, pasageră din autoturism, a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la echipajul SMURD, fiind transportată la CPU Roman. Alte trei persoane, o femeie de 29 de ani şi doi copii, au fost preluate şi transportate la spital de către echipajul de la SAJ.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor şi îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanţi şi ulei) şi au curăţat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.