Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier în județul Giurgiu - Un bărbat în stare de inconştienţă şi o femeie au fost transportaţi la spital

lapresse.tn
accident

Poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă după ce un bărbat în vârstă de 44 de ani şi o femeie de 45 de ani au ajuns în stare gravă la spital, bărbatul în stare de inconştienţă, după ce maşinile pe care le conduceau au intrat în coliziune pe şoseaua Bălănoaia din municipiul Giurgiu, potrivit Agerpres.

"Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi în această seară pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Giurgiu, pe şoseaua Bălănoaiei. La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. Accidentul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 44 de ani din municipiul Giurgiu. Acesta a fost descarcerat, a fost găsit în stare de inconştienţă şi echipajul de pe ambulanţă i-a făcut manevre de resuscitare. În cealaltă maşină se afla o femeie în vârstă de 45 de ani, tot din municipiul Giurgiu, care a avut, de asemenea, nevoie de îngrijiri medicale. Ambele persoane au fost transportate la UPU Giurgiu", a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat faptul că "bărbatul în vârstă de 44 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Bălănoaia, din oraşul Giurgiu, a pătruns pe contrasens, lovindu-se frontal de un autoturism condus de către o femeie de 45 de ani, din municipiul Giurgiu".

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor doi conducători auto, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.