Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier la ieşirea din localitatea Slobozia Nouă din Ialomița; două persoane au ajuns la spital

observatorulph.ro
accident

Două persoane au ajuns la spital, duminică dimineaţa, în urma unui accident rutier la ieşirea din localitatea Slobozia Nouă.

Conform ISU Ialomiţa, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 7,00, pe DN 21, la ieşirea din localitatea Slobozia Nouă către localitatea Iazu, în el fiind implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate de urgenţă trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD. În sprijinul acestora a intervenit şi un echipaj al SAJ Ialomiţa (tip C).

În urma impactului au rezultat două victime, conştiente şi cooperante, dintre care una încarcerată, a precizat ISU Ialomiţa. Victima încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Ambele victime au fost monitorizate la locul intervenţiei, ulterior au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.