Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier mortal în Botoșani: un bărbat a fost spulberat de o mașină

Inquam Photos / George Calin
accident rutier

Un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 74 de ani a avut loc, joi, pe drumul judeţean (DJ) 208, pe raza localităţii Vorona din judeţul Botoşani, informează Agerpres.

Citește și: Horațiu Moldovan CONTRAZICE teoria Guvernului despre îmbolnăvirile de la Marea Neagră: 'Nu există argumente ştiinţifice! Nu avem studii!'

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, victima, care traversa neregulamentar drumul judeţean, a fost lovită de o autoutilitară, aflată în depăşirea altei maşini.

"Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 208, dinspre centrul comunei Vorona înspre Botoşani, s-a angajat în depăşirea unei alte autoutilitare, care staţiona la marginea părţii carosabile, a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a surprins şi accidentat un bărbat de 74 de ani, care se deplasa, în calitate de pieton, pe lângă bicicletă, şi care se angajase într-o traversare neregulamentară a părţii carosabile. În urma impactului, victima a decedat", a precizat Nenişcu.

Poliţiştii susţin că şoferul care a produs accidentul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.