Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier mortal în Capitală: un motociclist tânăr a decedat

captura facebook
motociclist accidentat

Un accident rutier mortal a avut loc noaptea trecută în București. Un motociclist a murit pe loc, după ce a fost spulberat, la intersecția Bd. Iuliu Maniu cu Str. Valea Lungă, de un șofer. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani, informează Observatornews.ro.

Citește și: Avertizare INFOTRAFIC - Trafic intens pe A1 și pe Centura Capitalei

În jurul orei 1.10, polițiștii de la Brigada Rutieră au fost alertați prin apel la 112 că la intersecția bulevardul Iuliu Maniu cu strada Valea Lungă s-a produs un grav accident rutier. Din primele informații, șoferul unei companii de ride-sharing circula pe strada Valea Lungă când a acroșat un motociclist care se deplasa pe bulevardul Iuliu Maniu dispre strada Apusului. Echipajul SMURD l-a resuscitat timp de o oră pe tânărul motociclist, însă acesta nu a mai putut fi salvat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

La volanul maşinii care a spulberat motociclistul se afla şoferul unei companii de ride-sharing. Martorii spun că acesta ar fi mers înainte, în loc să facă dreapta, aşa cum îl obliga un semn de circulaţie. La momentul accidentului avea şi clienţi pe bancheta din spate.

"Au rezultat alte două victime care se aflau pasagere în autovehiculul implicat în accident. Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Claudiu Costea, de la Brigada Rutieră.

Testat pentru alcoolemie, șoferul companiei de ride-sharing a avut rezultatul zero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.