Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier mortal la Gorj: un bărbat a decedat, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod; avea permisul suspendat

Accident rutier, Prahova

Un bărbat a decedat, duminică seara, pe DE 79, după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de podeţ, el având permisul de conducere anulat, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în autoturism se mai afla un minor de 10 ani, care nu a suferit leziuni.

"Din cercetările efectuate de poliţişti la fata locului a reieşit faptul că un bărbat de 60 de ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 din direcţia Craiova către Rovinari, pe raza comunei Plopşoru, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un cap de podeţ, suferind leziuni în urma cărora a survenit decesul. Din verificări a reieşit faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat", au informat reprezentanţii IPJ Gorj.

Citeste si: VIDEO - Ludovic Orban recunoaște: 'La instalațiile interioare n-au fost făcute verificări, iar la cele de oxigen ultima a fost făcută în martie 2020'

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine acest drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.