Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Accident rutier teribil în Donețk: 15 morți, după ce un camion care transporta militari și un microbuz s-au ciocnit

breaking news ultima ora

Un camion și un microbuz s-au ciocnit în districtul Șahtiorski din Republica Populară Donețk, ucigând 15 persoane, informează agenția TASS.

"Pe autostrada Shakhtersk - Torez a avut loc o coliziune a unui camion care transporta militari cu un microbuz. 16 persoane au fost ucise, trei victime au fost spitalizate", au precizat serviciile de urgență pentru TASS.

Autoritățile au spus că printre morți se afla și un șofer de camion. La locul accidentului, serviciile operaționale lucrează pentru a clarifica circumstanțele accidentului. De asemenea, serviciile de urgență au transmis că victimele se află la terapie intensivă. "Trei dintre victime sunt în stare gravă. Sunt militari, la terapie intensivă", a spus sursa citată.

Ulterior, serviciile de urgență au raportat că numărul victimelor a crescut la șase. "Potrivit informațiilor actualizate, 15 persoane au fost ucise, șase au fost rănite. Trei [au fost duși] la Șahtersk, trei la Torez CrB. Doar șase victime în acest moment", a declarat sursa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.