Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan Roşu de Intervenţie în Satu Mare: Un autoturism şi un microbuz de transport persoane, implicate într-un accident teribil

breaking news ultima ora

Autorităţile din Satu Mare au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane, anunță news.ro.

”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" al judeţului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier între un autoturism şi în microbuz de transport persoane, în municipiul Satu Mare, str. Lucian Blaga, cu ieşire la centura”, a transmis, luni, ISU Satu Mare.

La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

”Forţele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că sunt 8 victime. Victimele nu au fost încarcerate şi sunt în stare de conştienţă. La ora 16.00 a fost activat Planul Roşu de intervenţie”, a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.