Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident spectaculos la MP de Formula 1 de la Abu Dhabi. Nico Hulkenberg a scăpat nevătămat după ce mașina s-a răsturnat și a luat foc - VIDEO

formula 1

Pilotul german al echipei Renault, Nico Hulkenberg, a fost, duminică, victima unui accident serios în Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

În turul I, monopostul Renault a intrat în contact cu maşina Haas pilotată de francezul Romain Grosjean. În urma impactului, Renault-ul s-a ridicat de la sol şi s-a rostogolit către barierele de protecţie ale pistei.

Maşina lui Hulkenberg s-a proptit de cauciucurile de pe marginea pistei cu roţiele în sus, astfel că pilotul german nu a putut părăsi monopostul, care a luat foc.

Din fericire, stewarzii circuitului au acţionat rapid şi au stins incendiul, apoi au readus pe roţi maşina. Hulkenberg a părăsit singur cockpitul şi pare că este nevătămat.

Cursa a fost neutralizată cu safety-car, iar comsiarii FIA au stabilit repede că niciunul dintre piloţii implicaţi nu este vinovat de producerea accidentul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.