Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil în Vrancea! Două persoane au murit după ce un tir a lovit o autoutilitară: A intervenit elicopterul SMURD / Foto

Foto news.ro
accident vrancea tir autoutilitara

Două persoane au decedat, iar una a fost grav rănită, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, între un tir şi o autoutilitară, informează IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

UPDATE 1 aprilie, ora 17.20 Din primele informaţii furnizate de IPJ Vrancea, accidentul s-a produs pe DN 2 (E85),în localitatea Bizigheşti, între un TIR şi o autoutilitară.

Autoutilitara, înmatriculată în Galaţi, a lovit TIR-ul, cu numere de Ucraina, care staţiona, cu triunghi reflectorizant. În urma impactului, autoutilitara a intrat sub camion.

În urma accidentului, mai multe persoane au rămas încarcerate.

content-image

Două dintre victime, doi bărbaţi, au decedat, iar un alt bărbat a fost rănit grav. Toate victimele sunt din autovehiculul înmatriculat în Galaţi.

La locul accidentului intervine şi un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc în localitatea Bizigheşti.

La faţa locului a intervenit un elicopter SMURD, precizează sursa citată.

Un TIR a rămas fără cabină după un accident horror pe un drum din Brăila

Tot sâmbătă, un TIR a rămas fără cabină după un accident horror pe un drum din Brăila, iar un bărbat a fost dus de urgenţă la spital cu un elicopter SMURD.

"Astăzi, în jurul orei 10:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 87, intre localitatea Șendreni și Brăila ar fi avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele date se pare că un bărbat în 36 de ani, din județul Tulcea, in timp ce conducea un TIR, pe DE 87, dinspre localitatea Șendreni către Brăila, nu ar fi respectat distanța corespunzătoare față de TIR-ul care circula în fața sa și a întrat în coliziune cu acesta.

Din impact, TIR-ul lovit s-a dezmembrat și a întrat în autoturismul care circula în faţa sa.

content-image

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Galați si a șoferului în vârstă de 36 de ani, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pasagerul din primul TIR, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Tulcea, a fost preluat de un elicopter SMURD.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-o informare a Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.