Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil pe DN 1, în Prahova - Dintr-un TIR au căzut bucăţi de tablă pe trei maşini şi o autoutilitară, trei persoane fiind rănite

accident

Un accident rutier s-a produs, luni seară, pe DN 1, în judeţul Prahova, în zona Posada - Valea lui Bogdan. Dintr-un TIR au căzut mai multe bucăţi de tablă pe trei maşini şi o autoutilitară, trei persoane fiind asistate medical, anunță news.ro.

ISU Prahova a anunţat, luni seară, că mai multe echipaje intervin la un accident rutier care s-a produs pe DN 1, în judeţul Prahova, în zona Posada - Valea lui Bogdan.

Citește și: Dezvăluire-bombă! Ministrul Cîțu este dator vândut la banca unde a fost economist-șef! La mijloc e o sumă uriașă .

”Dintr-un TIR încărcat cu tablă au căzut mai multe bucăţi pe 3 auto şi o dubă. Sunt 7 persoane implicate. La fata locului au fost mobilizate 2 echipaje de stingere şi unul de prim ajutor”, a transmis ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că trei persoane sunt asistate medical. În plus, în zona accidentului sunt scurgeri de carburant pe carosabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.