Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT teribil pe DN1, trafic BLOCAT: Un autobuz cu persoane a lovit un TIR și alte mașini, sunt implicate mai multe persoane

captura video
accident dn1

Traficul rutier este blocat, miercuri seară, pe DN 1, la Azuga, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz cu pasageri, anunță AGERPRES.

UPDATE 1. Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova a anunţat că în zona producerii evenimentului, la km 133+900, se circulă alternativ dirijat pe sensul de mers către Bucureşti al DN 1.

UPDATE. Poliţia informează că un bărbat de 20 de ani a condus o autoutilitară pe sensul către Bucureşti şi, posibil pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autobuz în care se aflau 13 pasageri şi care circula pe sensul către Braşov. Ulterior, a fost proiectat într-un ansamblul de vehicule (încărcat cu apă minerală) condus de un bărbat de 51 de ani care circula către Bucureşti.

În urma testării cu aparatul etilotest a şoferului autoutilitarei a rezultat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, precizează sursa citată.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime, mai arată IJP Prahova.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, evenimentul s-a petrecut la km 134, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Citește și: Un fost purtator de cuvant al PSD a răbufnit: Nu există pericolul epidemiologic numit COVID-19

Potrivit ISU Prahova, printre ele se numără un autobuz cu 15 persoane, un autotren și o autoutilitară cu două persoane. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.