Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil pe un drum european: Un ministru tehnocrat, blocat în trafic / FOTO / UPDATE

breaking news

Probleme mari pentru unul dintre miniştrii tehnocraţi din guvernul lui Dacian Cioloş. Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului este blocată în trafic din cauza unui teribil accident pe un drum european.

Accidentul s-a produs pe drumul european dinspre Orsova spre Severin. Două tiruri s-au lovit unul de celălalt şi au blocat circulaţia pe drumul european. Cristiana Pasca Palmer era la două masini distanta de producerea accidentului şi e blocata şi acum în trafic. Soferii implicaţi în accident sunt in stare grava si primesc ingrijiri la spitalul din Drogeta Turnu Severin, anunţă RTV.

Şeful Serviciului Circulaţie al IPJ Mehedinţi, Gabi Lică, a declarat pentru Agerpres că două autotrenuri au intrat în coliziune, situaţie în care respectiva arteră rutieră a fost temporar închisă. "Unul dintre conducătorii auto a fost proiectat afară din cabină, iar celălalt este încarcerat. Echipajele ISU Mehedinţi intervin pentru scoaterea acestuia dintre fiarele torsionate", a precizat Lică. Potrivit sursei citate, circulaţia va reveni la normal în zonă după finalizarea cercetărilor poliţiştilor şi îndepărtarea de pe calea de rulare a autovehiculelor implicate în accident.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.