Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident TERIBIL - Un șofer A SPULBERAT pe trotuar o femeie care mergea cu bicicleta

accident

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara în orașul Ghimbav, județul Brașov, după ce un șofer a acroșat scuarul care delimitează sensurile de mers, apoi o mașină și a pătruns pe trotuar, unde a lovit o femeie care mergea cu bicicleta. Victima a intrat în comă, anunță MEDIAFAX.

Poliția Brașov anunțat că accidentul s-a produs pe Calea Feldioarei din orașul Ghimbav, din direcția Codlea spre Brașov.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Un șofer a acroșat scuarul delimitator al sensurilor de mers, a ricoșat într-un alt autoturism, iar ulterior a pătruns pe trotuar, unde a accidentat o femeie care mergea pe bicicletă.

Victima a fost dusă la spital în comă. Șoferul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost zero.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul. La ora transmiterii știrii, traficul este blocat pe DN 1, pe sensul de mers Codlea-Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.